Цифрова трансформація створює велике навантаження на ІТ-інфраструктуру багатьох компаній — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цифрова трансформація створює велике навантаження на ІТ-інфраструктуру багатьох компаній

Технології&Авто
729
Більше половини (57%) компаній у Європі відчувають сильне навантаження на IT-інфраструктуру в зв’язку з впровадженням цифрових технологій.
Про це йдеться в дослідженні, проведеному організацією Pierre Audoin Consultants на замовлення Fujitsu.
В опитуванні взяли участь понад 500 IT-директорів і керівників великих компаній.
Експерти дійшли висновку, що європейські компанії не можуть скористатися усіма перевагами цифрової трансформації. Лише 10% організацій вважають себе лідерами в частині впровадження цифрових технологій. На думку 42% учасників опитування, хоча нові технології мають велике значення, деякі інші питання, включаючи економічні, набагато важливіші.
Старший віце-президент, керівник підрозділу сервісів і бізнес-додатків компанії Fujitsu в регіоні EMEIA Раві Крішнамурті (Ravi Krishnamoorthi) каже, що багато компаній досі працюють з програмним забезпеченням, розробленим десятки років тому і не здатні впоратися з сучасними завданнями. Однак у найближчі 1-3 роки організації будуть активніше користуватися перевагами цифрової трансформації.
«Ми очікуємо, що компанії будуть все більш активно переносити робочі навантаження і додатки у хмарні середовища і зроблять відповідні кроки для того, щоб збільшити не тільки динамічність роботи, але й ефективність своїх ІТ-бюджетів», — повідомив Крішнамурті.
За прогнозами дослідників, у найближчі 3 роки кількість хмарних проектів подвоїться, а в 2017 році будуть активно розвиватися технології автоматизації роботизованих процесів і додатки Oracle і SAP.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас