МВФ може в найближчі тижні прийняти рішення щодо траншу для України - заява Фонду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВФ може в найближчі тижні прийняти рішення щодо траншу для України - заява Фонду

Казна та Політика
1003
Міжнародний валютний фонд в найближчі тижні може запропонувати своїй Раді директорів завершити третій перегляд програми розширеного фінансування і виділити Україні четвертий кредитний транш в розмірі 1 мільярд доларів.
Про це заявив спікер МВФ Вільям Мюррей на брифінгу у Вашингтоні.
“Припускаючи, що всі проблеми, що залишилися, скоро будуть вирішені, ми очікуємо, що запропонуємо Раді директорів (МВФ – ред.) завершити третій перегляд програми в найближчі тижні, але точної інформації про засідання Ради директорів немає”, – сказав він.
За словами Мюррея, для завершення перегляду програми українська влада повинна вирішити кілька проблем, що залишилися, однак не уточнив, про які саме проблеми йдеться.
“Прогрес в політиці, необхідний для третього перегляду програми розширеного фінансування, було досягнуто. Ми перебуваємо в тісному контакті з (українською – ред.) владою з приводу кількох проблем, що залишилися, які повинні бути вирішені для фіналізації меморандуму про економічну і фінансову політику з урахуванням графіка подальших необхідних заходів. Меморандум знаходиться в процесі фіналізації”, – підкреслив Мюррей.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас