Japan Display створила гнучкі РК-екрани — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Japan Display створила гнучкі РК-екрани

Технології&Авто
1562
Однією з головних переваг OLED-дисплеїв над рідкокристалічними є можливість створювати екрани різноманітної форми. Japan Display має намір зрівняти технології в цьому відношенні.
Як пише газета The Wall Street Journal (WSJ) з посиланням на заяву Japan Display, компанія збирається почати серійне виробництво гнучких панелей з пластиковою основою в 2018 році. Хоча нові дисплеї зможуть гнутися не настільки сильно, як OLED-вироби, їхньої гнучкості буде достатньо для використання в смартфонах на кшталт Samsung Galaxy Edge, заявив операційний директор Japan Display Сюдзі Аруг (Shuji Aruga).
Деякі виробники смартфонів вже виявили бажання використовувати гнучкі РК-дисплеї Japan Display, повідомили WSJ в компанії без зазначення імен потенційних клієнтів. У звітності Japan Display йдеться, що до основних замовників компанії входять Apple і Huawei Technologies. Джерела видання підтвердили інтерес Apple до таких екранів.
Згідно з численними чутками, iPhone 8, який буде випущений в нинішньому році, отримає OLED-дисплей виробництва Samsung. Гнучкі пластикові екрани Japan Display можуть з’явитися в смартфонах Apple 2018 року випуску.
Japan Display розраховує, що нові дисплеї знайдуть застосування не тільки в мобільних пристроях, а й в ноутбуках, автомобілях та інших пристроях.
За матеріалами:
The Wall Street Journal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас