Ідея Банк пропонує безкоштовне обслуговування для бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ідея Банк пропонує безкоштовне обслуговування для бізнесу

Особисті фінанси
21
У другому півріччі 2016 року в Україні помітно пожвавішав бізнес сектор, відзначається зростання ділової активності підприємств та безпосередньо суб’єктів підприємницької діяльності. Зі свого боку банківський сектор активно бере участь в цьому процесі, пропонуючи широкий спектр послуг з обслуговування бізнесу. І, як правило, пакетну пропозицію з обслуговування, набагато зручніше і вигідніше окремих послуг (відкриття рахунку, оплата за безготівкові операції та видачу готівки). Так, Idea bank в рамках послуг з розрахунково-касового обслуговування пропонує кілька різних пакетів, з яких підприємець може обрати найбільш зручний та вигідний йому варіант.
Для бізнесменів – початківців банк пропонує простий та економічний пакет ““Ідеальний старт”“:https://www.ideabank.ua/uk/business/rko/ideal-start/. Обслуговування пакету безкоштовне. Плата за відкриття/закриття рахунку, а також використання системи “клієнт-банк” – відсутня. Тарифний план “Ідеальний старт” діє протягом 3-х місяців, після цього періоду клієнт переходить на обслуговування по одному з постійно діючих тарифних пакетів.
Тарифний пакет ““Ідеальний бізнес”“:https://www.ideabank.ua/uk/business/rko/perfect-business/ крім безкоштовного обслуговування пропонує безкоштовне користування системою “клієнт-банк”, зовнішній платіж через систему “клієнт-банк” – 2 грн.
Тарифний пакет ““Ідеальний міжнародний”“:https://www.ideabank.ua/uk/business/rko/perfect-international/ буде зручний тим підприємцям і компаніям, в яких превалюють валютні операції. Користування системою “клієнт-банк” безкоштовно, зовнішній платіж – 2 грн. Комісія за операціями купівлі, продажу та переведення валюти- 0,1%.
Тарифний пакет ““Ідеальний безліміт”“:https://www.ideabank.ua/uk/business/rko/perfect-unlimited/ працює за принципом “все включено”. Безкоштовне користування системою “клієнт-банк”, а також безкоштовні зовнішні платежі через систему “клієнт-банк”.
Всі тарифні пакети можна замовити он-лайн, а також отримати по кожному пакету детальну консультацію, заповнивши просту форму-заявку на сайті банку.
За матеріалами:
Ідея Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас