Банк ПІВДЕННИЙ виступив фінансовим партнером у найбільшій угоді M&A в цукровій галузі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк ПІВДЕННИЙ виступив фінансовим партнером у найбільшій угоді M&A в цукровій галузі

Аграрний ринок
740
Банк ПІВДЕННИЙ виступив фінансовим партнером найбільшої угоди з придбання шести цукрових заводів в Тернопільській області, яку наприкінці 2016 року завершила німецька компанія Pfeifer & Langen. Раніше заводи належали холдингу «Т-Цукор», і в його склад входили Борщівський, Бучацький, Збаразький, Козівський, Лановецький та Хоросковський цукрові заводи в Тернопільській області, а також завод «Городенка» в Івано-Франківській області.
«Вибір фінансового партнера угоди з придбання нових активів був для нас очевидний – ми співпрацюємо з ПІВДЕННИМ більше 10 років і абсолютно довіряємо йому. У кризовий для підприємств галузі період Банк ПІВДЕННИЙ знайшов оптимальне рішення для підтримки бізнесу – виробничі потужності цукрових заводів перейдуть профільному інвесторові», — прокоментував Віталій Сікорський, керівник ТОВ «Радехівський цукор» — компанія, якою німецька компанія Pfeifer & Langen володіє з 2010 року.
Максим Цимбал, заступник Голови Правління Банку: «Для Банку ПІВДЕННИЙ підтримка розвитку внутрішнього виробництва, інвестиційного потенціалу нашої країни була і залишається пріоритетом у роботі».
Банк ПІВДЕННИЙ почав свою діяльність в 1993 році. Сьогодні Банк входить в топ-5 першої групи банків України, частка активів яких перевищує 0,5 % активів банківської системи. В даний час регіональна мережа Банку складається з більш ніж 120 відділень по всій Україні. В системі Банку працюють понад 2300 осіб. Основними акціонерами Банку є: Юрій Родін, Марк Беккер, Алла Ванецьянц.
Pfeifer & Langen – сімейна компанія, заснована в 1870 році в Німеччині, в місті Кельн підприємцями Емілем і Валентином Пфайферами і Юджином Лангеном. За останні десятиліття компанія Pfeifer & Langen закріпила свої позиції на європейському ринку цукру за рахунок придбання додаткових виробничих потужностей і шляхом введення нових методів виробництва. Pfeifer & Langen володіє п’ятьма цукровими заводами у Німеччині, частками в підприємствах у Польщі, Румунії, Італії, Угорщині, Словенії та Чехії. Сьогодні цей один з найважливіших виробників цукру в Німеччині пропонує широкий спектр високоякісних продуктів під торговими марками Kölner Zucker і Diamant.
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас