Банк ПІВДЕННИЙ активно сприяє розвитку портової інфраструктури Одеського регіону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк ПІВДЕННИЙ активно сприяє розвитку портової інфраструктури Одеського регіону

Казна та Політика
359
В Одеському морському торговому порту почалося будівництво нового зернового терміналу ТОВ «НОВОТЕХ-ТЕРМІНАЛ» проектною потужністю близько 3 млн тонн на рік, яке стало можливим завдяки фінансовій підтримці Банку ПІВДЕННИЙ спільно з лізинговим партнером компанії ТОВ «НОВОТЕХ-ТЕРМІНАЛ» компанією «ТЕКОМ-ЛІЗИНГ».
Новий зерновий термінал буде розташовуватися на 25 і 26 причалах порту, здатних приймати судна довжиною до 250 м і осадкою до 11 м. Термінал включатиме портовий елеватор потужністю одноразового зберігання 110 000 тонн. Будівництво заплановано в 4 етапи з терміном закінчення в 2019 році.
Проект будівництва пройшов всі необхідні експертизи і технічні узгодження, а земельну ділянку, на якій планується здійснити будівництво, був переданий в довгострокову оренду Одеською обласною державною адміністрацією.
Проект будівництва зернового терміналу є одним з кроків з розширення української портової та виробничої інфраструктури, спрямованих на збільшення експортних можливостей нашої країни в аграрній сфері. Введення в експлуатацію зернового терміналу потужністю перевалки вантажів близько 3 млн тонн на рік значно розширює можливості України з експорту зернових на світовий ринок.
Максим Цимбал, заступник Голови Правління Банку: «Даний проект — це черговий крок у розвитку інфраструктури регіону, це нові робочі місця, додаткові бюджетні відрахування і хороший приклад інвестування в економіку України. У поточній економічній ситуації, незважаючи на серйозні випробування для економіки в цілому і банківського сектора зокрема, Банк ПІВДЕННИЙ продовжує розглядати і приймати активну участь у фінансуванні перспективних інвестиційних проектів».
За матеріалами:
Південний
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас