Угоду про співробітництво уклали ВАТ "Укрексімбанк" та експортно-імпортний банк словацької республіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Угоду про співробітництво уклали ВАТ "Укрексімбанк" та експортно-імпортний банк словацької республіки

Кредит&Депозит
189
Угоду про співробітництво уклали ВАТ "Укрексімбанк" та Експортно-імпортний банк Словацької Республіки. Підписання документа відбулося в рамках постійної роботи, що проводить Управління зовнішніх запозичень банку з метою розвитку співробітництва з іноземними фінансово-кредитними установами та банками.
Угода має рамковий характер і дає змогу ВАТ "Укрексімбанк" як безпосередньому Позичальнику або Гаранту залучати середньострокові кредитні ресурси словацьких банків для фінансування ефективних українсько-словацьких проектів. Крім того, Угода передбачає двостороннє співробітництво в інших напрямах банківської діяльності.
Укладання угоди, перш за все, є початком партнерських відносин, насамперед, з Ексімбанком Словацької Республіки, а у подальшому з іншими словацькими банками у кредитній сфері та матиме позитивний вплив на активізацію торговельно-економічного співробітництва між двома країнами.
Довідка
ВАТ “Державний експортно-імпортний банк України” – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом, яка надає своїм клієнтам повний перелік банківських послуг та має відділення і представництва в усіх регіонах України. Бездоганна міжнародна репутація та надійність Укрексімбанку визнана світовими фінансовими організаціями та закордонними банками.
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас