В Україні викрили 12 партій на махінаціях з фінансовими звітами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні викрили 12 партій на махінаціях з фінансовими звітами

Казна та Політика
479
Департамент з питань запобігання політичній корупції виявив ознаки кримінальних правопорушення в квартальних звітах (III квартал 2016 року) 12 українських політичних партій.
Про це голова НАЗК Наталія Корчак написала на своїй сторінці в Facebook. Так, кримінальні порушення виявили у партій: “Наш край”, Народний рух України, Аграрна партія, “Нова політика”, Партія сильної влади, “Власна сила”, політичне об’єднання “Пряма дія”, “Самоврядна українська держава”, Партія вільних демократів , КПУ, “Зелені”, ВО “Свобода”.
Серед порушень в звітах – деякі політсили “забули” про існування своїх місцевих осередків обласного, міського та районного рівнів; деякі – не надали відомості про транспортний засіб, який перебуває на праві власності партії; а ось КПУ не подала інформацію про 64 об’єкти майна, які належать центральному офісу партії і її Полтавському обласному осередку (земельна ділянка, нерухомість (квартири, будинки, приміщення в будинках) і два авто 2004 року випуску). Викриті факти відправили в Нацполіцію України, яка повинна реагувати на ці правопорушення.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас