У Київпастрансі розповіли, як будуть запроваджувати електронні квитки в громадському транспорті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Київпастрансі розповіли, як будуть запроваджувати електронні квитки в громадському транспорті

Фінтех і Картки
1019
Систему електронного квитка в наземному громадському транспорті Києва будуть запроваджувати поетапно.
Про це повідомив в Facebook директор КП “Київпастранс” Дмитро Левченко.
Спочатку система почне працювати на лініях швидкісного трамвая, в фунікулері і міській електричці. Пізніше системою обладнають весь наземний транспорт.
“Впровадження електронного квитка буде відбуватися поетапно: спочатку на Борщагівській і Троєщинській лініях швидкісного трамвая, фунікулері та міській електричці, а потім у всьому наземному пасажирському транспорті. Першим з наших парків і депо буде автобусний парк №6, в якому налічується понад 130 одиниць рухомого складу. Саме в цьому парку автобуси вже обладнані електронними компостерами. До кінця 2017 року ми плануємо розпочати поетапне впровадження е-квитка у всьому рухомому складі КП “Київпастранс”, – написав Левченко.
Раніше повідомлялося, що пільгові категорії населення зможуть використовувати “картку киянина” як електронний квиток для проїзду в комунальному наземному транспорті.
Нагадаємо, 17 січня Верховна Рада України прийняла в другому читанні законопроект №4121 щодо запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас