Дві третини українців вважають, що настав час для зміни роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дві третини українців вважають, що настав час для зміни роботи

Особисті фінанси
1812
Стабілізація економічної та політичної ситуації в країні позитивно впливає на ринок праці та очікування шукачів роботи — дві третини респондентів не бояться змінювати місце роботи. Головний мотиватор — вища зарплата.
Результат опитування виявився дуже захоплюючим. Наприклад, скептиків, впевнених у тому, що нову роботу зараз шукати безглуздо, ми нарахували всього 6%. Зате 34% явних оптимістів впевнені, що роботу потрібно змінювати саме зараз. Навіть тих, хто вагається і невпевнених у стані оптимістів більше, ніж песимістів — 37% на 24%.
І це не просто декларація намірів – майже 60% готові поміняти роботу “прямо зараз”, якщо їм запропонують роботу з більш високою заробітною платою. Ще 34% головною рушійною силою кар’єри вважають інтерес до роботи — вони готові перейти на ту ж зарплату, але на більш цікаву роботу. І тільки 7% не готові піддатися спокусі високою зарплатою або новими захоплюючими завданнями.
При цьому таке рішення далеко не спонтанне — тільки 16% учасників опитування зізналися, що легко змінюють роботу. А 58% стверджують, що приходять до рішення про зміну роботи після сумнівів і роздумів. І лише чверть опитаних після довгих і болісних роздумів відмовляються навіть від привабливих пропозицій.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас