Швидкість онлайн-покупок: наскільки швидко отоварюються європейці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Швидкість онлайн-покупок: наскільки швидко отоварюються європейці

Фінтех і Картки
562
Споживачі рідко купують товар в інтернеті відразу після того, як побачать його в онлайн-магазині. Для завершення покупки потрібен час. Онлайн шопінг-платформа Shopalike проаналізувала купівельну поведінку європейських споживачів і виявила кілька цікавих фактів.
Shopalike проводила дослідження серед онлайн-споживачів в Чехії, Німеччині, Данії, Іспанії, Фінляндії, Франції, Італії, Нідерландах, Норвегії, Польщі, Швеції та Словаччини протягом 18 місяців. Було проаналізовано 100 млн товарів з 160 категорій.
Дослідження показало, що італійцям потрібно всього 8 хвилин, щоб купити сонячні окуляри. Таким чином, цей товар став найшвидше продаваним товаром в категорії «аксесуари».
Онлайн-споживачі в Іспанії також довго не роздумують. Їм необхідно не більше години, щоб поповнити свій гардероб, і тільки півгодини, щоб придбати меблі в інтернеті.
Французьким онлайн-споживачам потрібно 8 годин, щоб зважитися на купівлю кросівок
Онлайн-споживачі в Норвегії довго не роздумують перед купівлею кросівок на сайті онлайн-магазину – всього 10 хвилин. А ось французи вважають за краще не поспішати – на купівлю спортивного взуття їм буде потрібно більше 8 годин. Середньоєвропейський результат з цього товару – 2 години 20 хвилин.
На купівлю джинсів європейцеві буде потрібно не більше 2 годин. Але французи і тут відзначилися – вони будуть роздумувати в середньому 20 годин перед купівлею джинсів онлайн.
У середньому купівля сумки в мережі займає у європейців близько 3 годин. Але не в Чехії – тут жінки витрачають близько 15 годин перед здійсненням покупки даного аксесуара, хоча в середньому чехи витрачають всього півгодини на купівлю решти товарів онлайн.
Меблі – це категорія товарів, на купівлю якої у європейських онлайн-споживачів йде найбільше часу – в середньому 19 годин 20 хвилин. Поляки виявилися найбільш нерішучими, коли мова йде про купівлю меблів – споживачам в Польщі потрібно в середньому 4 дні на купівлю меблів в інтернеті.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас