Естонія має намір допомогти Україні в реалізації проекту електронного урядування та децентралізації майже на EUR6 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Естонія має намір допомогти Україні в реалізації проекту електронного урядування та децентралізації майже на EUR6 млн

Казна та Політика
144
Естонія має намір допомогти Україні в реалізації проекту “Підтримка електронного управління для децентралізації в Україні” (EGOV4UKRAINE) на EUR5,7 млн, повідомляє Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.
“Проектом EGOV4UKRAINE ми підсилюємо українсько-європейську програму по впровадженню децентралізації U-LEAD, яка стартувала в Україні у вересні 2016 року. EGOV4UKRAINE спрямований на поліпшення процесу надання адміністративних послуг в місцевих громадах через інструменти е-урядування”, – йдеться в повідомленні прес-служби Мінрегіону.
Зокрема, передбачається розробка і впровадження універсальної і ефективної ІТ-архітектури, інформаційних систем і технічних рішень для центрів надання адміністративних послуг в першу чергу в об’єднаних територіальних громадах.
Меморандум про реалізацію проекту буде підписаний між Державним агентством з питань електронного урядування України та Академією е-урядування Естонії.
Згідно з повідомленням, загальна вартість реалізації проекту складає EUR5,7 млн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас