18 років тому з'явився бездротовий комунікатор BlackBerry 850 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

18 років тому з'явився бездротовий комунікатор BlackBerry 850

Технології&Авто
633
Вчора, 19 січня, виповнилося рівно 18 років з того моменту, як світ побачив першв пристрій BlackBerry, бренду канадської компанії RIM, яка свого часу теж була законодавцем мод і зуміла залишити величезний відбиток в історії смартфонів.
У 1999 році на той момент ще невідома компанія Research In Motion представила бренд BlackBerry для лінійки пристроїв, куди увійде «революційне рішення для бездротової пошти, націлене на мобільних професіоналів». І першим продуктом, випущеним під брендом BlackBerry, був пристрій під назвою BlackBerry, Handheld, що поєднує функціональність пейджера з відправкою електронної пошти. Пізніше він став відомий під ім’ям BlackBerry 850.
На той момент це був гаджет мрії: монохромний екран, 32-розрядний процесор Intel 386, 2 МБ флеш-пам’яті Intel, стільниковий модем, підтримка шифрування Triple DES і головне надбання – повнорозмірна фізична клавіатура QWERTY, яка пізніше зробила смартфони цієї компанії настільки популярними. До речі, живлення пристрою забезпечувала одна батарейка типу AA, якої вистачало на цілий день роботи.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас