Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 20 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати п'ятниці, 20 січня

606
Найважливіші цифри і цитати п’ятниці, 20 січня:
  • Укрзалізниця купить відразу 3 тисячі дефіцитних вантажних вагонів
  • 94% закритих фізосіб-СПД не працювали
  • У Кабміні відповіли на обурення через податок в 704 грн
Для ОРДЛО не будуть спрощувати податкову систему – міністр
“Українці, які працюють на непідконтрольних територіях, платять податки повністю. Однак, там немає органів податкової служби та податківець не може зайти на ту територію, де 40 тис. озброєних людей”, – сказав міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш.
В Україні назвали головну проблему з отриманням траншу МВФ
“Насправді, МВФ нічого захмарного не вимагає. Він же не благодійна організація. Він дає нам кошти в борг. Але він повинен мати гарантії, що ці гроші повернуться. А раз так, він, як кредитор, звертає нашу увагу на ті системні проблемні моменти, які у нас є. В першу чергу, мова йде про фінансові проблеми. Найбільшою сьогодні фінансовою проблемою є дефіцит Пенсійного фонду”, – заявив міністр соціальної політики Андрій Рева.
Roshen зупинила діяльність своєї фабрики в Липецьку
“Корпорація Roshen зупиняє виробничу діяльність Липецької кондитерської фабрики. Таке рішення прийнято з економічних і політичних причин. Повна зупинка виробництва і консервація виробничих і інфраструктурних об’єктів запланована на квітень 2017 року», – повідомила корпорація в п’ятницю.
Кличко розповів, хто допоможе побудувати в Києві велику кільцеву дорогу
“Одне з ключових завдань, яке ми бачимо для себе, – це спорудження кільцевої дороги, яка зможе і екологічну ситуацію зняти, і транспортну інфраструктуру розвантажити. Тому що Київ сьогодні задихається в транспорті. З ЄБРР в цьому плані розуміння є, вони готові (допомогти)”, – сказав він в кулуарах “Українського сніданку”, організованого Фондом Пінчука в Давосі у четвер.
Україна пояснила невиконання вимог МВФ
“Ми виконали тільки 3 з 11 структурних маяків, встановлених на період з вересня по грудень 2016 року включно, оскільки нашою основною метою було забезпечення стабільності податково-бюджетної сфери та фінансової стабільності”, – йдеться в документі.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас