Кличко розповів, хто допоможе побудувати в Києві велику окружну дорогу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, хто допоможе побудувати в Києві велику окружну дорогу

Казна та Політика
3377
Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) готовий надати Києву допомогу в реалізації проекту з будівництва великої кільцевої дороги, повідомив мер міста Віталій Кличко журналістам, коментуючи результати своїх зустрічей на Всесвітньому економічному форумі в Давосі (Швейцарія).
“Одне з ключових завдань, яке ми бачимо для себе, – це спорудження окружної дороги, яка зможе і екологічну ситуацію зняти, і транспортну інфраструктуру розвантажити. Тому що Київ сьогодні задихається в транспорті. З ЄБРР в цьому плані розуміння є, вони готові (допомогти)”, – сказав він в кулуарах “Українського сніданку”, організованого Фондом Пінчука в Давосі у четвер.
В.Кличко уточнив, що другий раунд переговорів з ЄБРР з цього можливого проекту відбудеться незабаром в Києві. За його словами, ще зарано говорити про конкретні деталі майбутньої великої окружної дороги, зокрема, чи пройде вона через Дніпро мостом, чи тунелем.
“Зараз шукаємо варіанти рішення”, – зазначив мер Києва.
Він також нагадав, що раніше досяг домовленості з німецькими інвесторами про добудову Подільсько-Воскресенського мосту. Міський голова підкреслив, що запустити рух мостом в 2020 році є важливим завданням.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас