ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій

Особисті фінанси
4127
Аналітики сайту rabota.ua назвали ТОП-5 найбільш високооплачуваних вакансій поточного місяця на ринку праці України, актуальних на даний момент і доступних на нашому порталі. Вгадайте, кому новорічні свята – не привід відпочивати? Хто готовий увійти в новий рік з новою роботою і оновленими кар’єрними перспективами?
Перше місце нашого рейтингу несподівано зайняла керівницько-айтішна вакансія – Chief Technology Officer від компанії «Дністер», з оплатою 150 000 грн.
На другому місці розмістилася вакансія для висококласних профі – Стоматолог-хірург-імплантолог від клініки Люми-Дент з оплатою 135 000 грн. Для отримання такої зарплати потрібен грамотний лікар стоматолог-хірург-імплантолог з досвідом роботи не менше 5 років.
Третє місце нашого рейтингу посідає ще одна керівна вакансія – Директор по продажах FMCG від компанії «Фуд Стандарт», з оплатою 100 000 грн. Компанія – виробник кращих натуральних кукурудзяних паличок на ринку, оголошує про відкриття вакансії ключового співробітника в компанії – директора з продажу.
На четвертому місці розташувалася вакансія для любителів солодкого – Менеджер з експортних продажів від компанії «Біхайв», з оплатою 70 000 грн. Рік тому компанія побудувала найбільш потужний і сучасний завод в Україні з переробки меду, сертифікувала виробництво за найсуворішим стандартом харчової безпеки.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас