Літаки Ан будуть сертифіковані в ЄС - Мінінфраструктури — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Літаки Ан будуть сертифіковані в ЄС - Мінінфраструктури

Технології&Авто
324
За підсумками зустрічі міністра інфраструктури Володимира Омеляна з генеральним директором з питань транспорту Європейської комісії Хенриком Хололеєм був підписаний договір між Державною авіаційною службою України та Європейською комісією з приводу збіжності систем сертифікації.
Підписання цього договору призведе до визнання сертифікатів, які були видані Україною, в першу чергу, для продукції ДП “Антонов”. Про це повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури України.
“Ми сьогодні підписали важливий документ, договір між Державною авіаційною службою України та Європейською комісією з приводу зближення систем сертифікації. Це дуже важливий документ на шляху сертифікації літаків сімейства” Антонов”, як в ЄС, так і в усьому світі”, – заявив Володимир Омелян.
Крім цього, на зустрічі обговорювалися інші важливі проблеми транспортної системи в Україні. Ключові завдання, які поставили собі за мету в Міністерстві інфраструктури – зменшення черг на кордонах, а також максимальне наближення української прикордонної інфраструктури до європейської.
За матеріалами:
112
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас