Переказуйте гроші з “ГЛОБУСОМ” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Переказуйте гроші з “ГЛОБУСОМ”

Фондовий ринок
94
Банк — партнер 6-ти провідних систем переказів
Скористайтеся перевагами найпопулярніших систем переказів, що дозволяють відправляти гроші в будь-яку точку світу, отримувати їх звідти і беруть за це мінімальну комісію.
У Банку “ГЛОБУС” Ви можете скористатися послугами одразу шести систем переказів.
Система MoneyGram – один із світових лідерів у сфері грошових переказів, який нараховує більше, ніж 350 000 відділень у 200 країнах. Особливістю MoneyGram є відсутність конкретної адреси, куди направляються гроші: ви вказуєте тільки адресата грошового переказу. Отримати відправлений переказ можна в будь-якому з пунктів MoneyGram в будь-якій країні світу.
Система грошових переказів Western Union – один із світових лідерів термінових грошових переказів, що дозволяє здійснити переказ за 15 хвилин. Western Union має більше ніж 500 тисяч пунктів прийому та видачі коштів по всьому світу.
Сервіс грошових онлайн-переказів MONEGO – це можливість миттєвого переказу карток платіжних систем VISA та MasterCard, емітованих будь-яким банком України. Сервіс Monego працює за технологіями міжнародних платежіних систем MasterCard MoneySend та Visa Direct. До 28.02.2017 р. комісія за переказ коштів складатиме 1% від суми переказу + 5 грн.
ПРАВЕКС-ТЕЛЕГРАФ – це система грошових переказів, яка дозволяє здійснювати практично миттєвий переказ готівкових коштів у межах території України. Перекази можуть здійснюватись у гривні без обмеження суми. Прийом та виплата переказів здійснюється через регіональні мережі Банку “ГЛОБУС”, ПРАВЕКС-Банку та банків-партнерів.
Ria – третя за величиною в світі система грошових переказів для фізичних осіб. Компанія Ria Financial Services, що входить до групи Euronet, має велику мережу власних офісів і агентів більш ніж 314 000 пунктів обслуговування в 150 країнах Європи, Північної і Латинської Америки, Азії, Африці, активно розширює свою присутність в Океанії. Валюта переказів RIA – долари США, євро.
Розрахунки за експортно-імпортними операціями з іноземними партнерами здійснюються через кореспондентські рахунки банку «ГЛОБУС» за допомогою системи Спільноти всесвітніх міжбанківських фінансових телекомунікацій — S.W.I.F.T.
З деталями й тарифами Ви можете ознайомитися тут.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас