НДУ нагадує про набуття чинності новими тарифами з 7 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НДУ нагадує про набуття чинності новими тарифами з 7 лютого

Фондовий ринок
2653
Національний депозитарій нагадує про набуття чинності новими тарифами з 7 лютого.
Про це йдеться в повідомленні НДУ.
Основні зміни в тарифікації обслуговування клієнтів полягають в укрупненні, тобто у формуванні тарифних пакетів, в стимулюванні використання електронного документообігу в комунікаціях з Центральним депозитарієм, а також зростанні обсягів операцій з цінними паперами.
Згідно з повідомленням, на даному етапі зміни стосуються тарифів на обслуговування емітентів та супроводу міжнародних операцій з цінними паперами.
Голова правління НДУ Міндаугас Бакас зазначив, що підхід до тарифікації формування реєстру власників іменних цінних паперів став більш справедливим для емітентів з невеликою кількістю акціонерів.
Разом з тим, за його словами, вартість “електронного” реєстру стала дешевше “паперового”, що буде стимулювати використання емітентами ЕДО.
Також тариф на зберігання цінних паперів, розміщених за межами України, який є одним з основних при здійсненні міжнародних операцій, був знижений в кілька разів.
Національний депозитарій на початку січня обговорив створення єдиної бази даних про укладені деривативи – торгового репозиторія – з учасниками ринку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас