Rolls-Royce виплатить 671 млн фунтів у справі про корупцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Rolls-Royce виплатить 671 млн фунтів у справі про корупцію

Фондовий ринок
248
Британський машинобудівний холдинг Rolls-Royce погодив виплату 671 млн фунтів стерлінгів (понад $800 млн) регуляторам Бразилії, Великобританії і США в рамках врегулювання корупційної справи, повідомляється в прес-релізі компанії.
Rolls-Royce досягла попередньої угоди з британською Службою по боротьбі з великим шахрайством (SFO), яка у вівторок має бути схвалена судом. Крім того, компанія домовилася з міністерством юстиції США і федеральною прокуратурою Бразилії.
Йдеться про випадки “підкупу і корупції за участю посередників на деяких зарубіжних ринках”, наголошується в повідомленні.
SFO почала розслідування проти Rolls-Royce в 2012 році. Двома роками пізніше перевірки щодо холдингу за підозрою в корупції ініціювали Мін’юст США і федеральна прокуратура Бразилії.
SFO отримає більш ніж 497 млн ​​фунтів, американське відомство – майже $170 млн, бразильська прокуратура – близько $25,6 млн.
Rolls-Royce Group Plc має спільний логотип і бренд з виробником автомобілів класу люкс Rolls-Royce Motor Cars, який належить німецькому концерну BMW. Однак це окремі компанії.
Група Rolls-Royce спеціалізується на виробництві обладнання для цивільної та військової авіації, суден та енергетичного сектору.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас