У 2017 році Ощадбанк планує збільшити еквайрингову мережу на 25% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У 2017 році Ощадбанк планує збільшити еквайрингову мережу на 25%

Фондовий ринок
193
За підсумками роботи в 2016 році еквайрингова мережа Ощадбанку збільшилась на 8200 одиниць, або майже на 50%, і досягла на початок 2017 року 25760 одиниць.
Протягом 2016 року обсяг операцій в торгових POS-терміналах Ощадбанку збільшився порівняно з 2015 роком на 97%. Кількість розрахункових операцій в торгових POS-терміналах Ощадбанку зросла на 83%.* Відповідно зросли й доходи від роботи термінального обладнання: банк показав фінансове зростання за цим показником на 77% порівняно з 2015 роком.
У 2017 році Ощадбанк має намір зміцнити свої позиції на ринку торгового еквайрингу. Заплановано збільшення кількості POS-терміналів протягом поточного року принаймні на 25%. Серед нових клієнтів банку за послугою еквайрингу – мережі магазинів «Алло», «АТБ», «ЕКО маркет» та «EVA».
«У наших планах на 2017 рік – подальше зміцнення позицій Ощадбанку як потужного еквайринг-партнера. Наші сильні сторони: індивідуальний підхід до клієнта, адекватна цінова політика, відкритість до інновацій, власний процесинг, який дає змогу здійснити проект будь-якої складності. Ми продовжимо активно нарощувати термінальну мережу та реалізовувати цікаві та корисні для людей високотехнологічні рішення», – зазначила заступник директора департаменту електронної комерції та платіжних засобів – начальник управління торгового еквайрингу Ощадбанку Наталія Войтович.
Ощадбанк посідає друге місце на українському ринку еквайрингу. Кількість клієнтів наближається до 11 тисяч. Ощадбанк надає послуги торгового еквайрингу зокрема таким компаніям, як «Нова пошта», «МакДональдз» в Україні, «Ашан», DHL Express Україна, TUI Ukraine, Turkish Airlines. Банк обслуговує перші паркомати в Києві, забезпечує оснащення патрульної поліції терміналами для миттєвої сплати штрафів та безконтактну оплату проїзду картками MasterCard у київському метро, фунікулері, на Борщагівській лінії швидкісного трамваю. В 2016 році Ощадбанк першим з банків встановив термінали для сплати консульського збору платіжними картками в міжнародних аеропортах «Бориспіль» та «Одеса». У вересні 2016 року банк розпочав еквайрингове обслуговування карток міжнародної платіжної системи American Express.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас