Київська команда запустила пошук українських IT-фахівців у LinkedIn (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київська команда запустила пошук українських IT-фахівців у LinkedIn (відео)

Світ
1215
Київська команда запустила проект TurboHiring — це онлайн-форма пошуку кандидатів з України на IT-спеціальності. Поки що проект знаходиться в беті і працює тільки з LinkedIn.
Зараз в команді проекту всього три особи, а самому стартапу — кілька місяців. Ідея проекту належить розробнику Юрію Герасимову, вона сформувалася з необхідності знайти себі в команду програміста, а LinkedIn не зміг з цим допомогти повною мірою.
Інформацію про кандидатів у видачу пошуку сервіс бере з LinkedIn, але в майбутньому команда планує додати й інші джерела. За словами засновників, зараз у базі проекту — приблизно 62703 айтішники з України. «Якщо вірити звіту DOU, це 60% всього IT-ринку України», — каже співзасновник проекту Олександр Бублієнко.
Щоб шукати кандидатів в TurboHiring, потрібно зареєструватися, безкоштовно можна шукати до трьох кандидатів, щоб побачити всі результати, потрібно сплатити місячну підписку в 500 грн.
Пошук через цей сервіс відрізняється від ручного тим, що тут можна відразу відсівати рекрутерів за ключовими словами. Є фільтри за місцем розташування. «В LinkedIn це проблемне місце, там мало хто безпосередньо вказує свою локацію», — каже Олександр. Є і фільтр по досвідченості (він працює і для преміум-акаунтів самої мережі, але, за словами засновників стартапу, коштує дорожче). Плагін TurboHiring для Сһгоме збирає всі доступні контакти кандидата на його сторінку в LinkedIn, незалежно від рівня кола знайомства.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас