Стартапу Lily не вдалося випустити автономний селфі-дрон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стартапу Lily не вдалося випустити автономний селфі-дрон

Технології&Авто
458
Компанія закривається і повертає всі гроші клієнтам. Стартапу не допомогли ні гроші інвесторів, ні попередні замовлення на суму $34 млн, пише The Guardian.
Lily перша запропонувала користувачам ідею автономної літаючої камери. Вона мала звільнити людину від процесу управління. Дрон з ШІ на борту повинен був фіксувати об’єкт зйомки і переслідувати його.
На момент анонсування аналогів не існувало. Lily пропонувала автономну літаючу камеру з роздільною здатністю 1080p і часом роботи 20 хвилин. Стартап отримав $14 млн у першому раунді інвестицій, зібрав попередні замовлення на $34 млн. Вартість по передзамовленню становила $500 доларів.
Компанія вела тривалі випробування, створила прототип, але терміни доставки перших примірників постійно зміщувалися. Поки Lily переносила терміни, DJI оснастила свої безпілотники автономним режимом, також з’явилися недорогі китайські аналоги. Востаннє дата доставки була призначена на початок цього року, але плани виявилися нереалізованими. Користувачі отримали електронні листи про те, що компанія закривається у зв’язку з фінансовими проблемами. Гроші, зібрані на попередніх замовленнях, пообіцяли повернути на рахунки клієнтів.
За матеріалами:
the guardian
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас