Автобус для хіппі: Volkswagen представив новий мікроавтобус — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автобус для хіппі: Volkswagen представив новий мікроавтобус

Технології&Авто
2904
VW представили концептуальний мікроавтобус I.D. Buzz – чудовий футуристичний дизайн із повагою до минулого. Volkswagen, напевно, згадав про зміст своєї назви і запропонував нетрадиційний для авторинку концепт. Замість супер-футуристичних-карів, на зразок Tesla чи Faraday Future німці показали сімейний мікроавтобус.
Новий концепт I. D. Buzz від концерну Volkswagen – це яскравий приклад вмілої комбінації кращих тенденцій минулого з передовими трендами майбутнього: повністю електричний і самокерований мінівен, виконаний у стилі легендарного Microbus Type 2 (бестселера 50-х і 60-х) і оснащений усіма мислимими новинками. Можливі стандарти майбутнього – 6 пасажирів і жодного водія.
Цей дійсно екологічно чистий сімейний автомобіль відрізняється чималими можливостями. Так, пробіг на одній зарядці досягає 435 км, а сумарна потужність двох двигунів, встановлених на передній і задній осях, 369 кс дозволяє розігнати концепт до 100 км/год всього за 5 секунд. Мало того, німці обіцяють, що за півгодини акумулятор можна буде підзарядити до 80% ємності.
При переході у режим автопілоту (I.D. Pilot) незвичайне прямокутне кермо ховається у панелі приладів. У той же час на 4 кутках даху піднімаються мініатюрні лазерні сканери в формі дисків, керовані системою LIDAR, яка контролює також камери, ультразвукові датчики і систему навігації, яка одержує дані з “хмарного” сховища.
Автобус для хіппі: Volkswagen представив новий мікроавтобус
Поки точно не відомо, коли це диво на колесах з’явиться у продаж і чи взагалі з’явиться.
За матеріалами:
DesignTalk
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас