До кінця року число безробітних у всьому світі перевищить 200 мільйонів – МОП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До кінця року число безробітних у всьому світі перевищить 200 мільйонів – МОП

Особисті фінанси
477
В 2017 році кількість офіційно безробітних людей у всьому світі збільшиться на 3,4 мільйона осіб і досягне 201 мільйона.
У 2018 році безробітними можуть стати ще 2,7 млн осіб.
“Причиною такого становища на ринку праці є почасти те, що темпи зростання чисельності людей працездатного віку випереджають темпи створення нових робочих місць. При цьому в світі стрімко зростає кількість працюючих бідняків”, – йдеться в новій доповіді Міжнародної організації праці (МОП) про зайнятість у світовому масштабі, повідомляє Центр новин ООН. Автори доповіді повідомляють, що в Європі і Північній Америці безробіття не зменшується, порівняно з докризовим рівнем залишається вкрай високим. А в Західній Європі кількість безробітних продовжує зростати.
Представляючи доповідь, глава МОП Гай Райдер також зазначив, що в цілому в світі як і раніше спостерігається низький економічне зростання, а результати цього зростання відчувають не всі. “Це створює тривожну ситуацію в глобальній економіці, яка втрачає здатність генерувати достатню кількість робочих місць, не кажучи вже про їх якість.
Як і раніше, під загрозою знаходяться багато форм трудової діяльності. Немає відчутного прогресу у забезпеченні людей гідною і добре оплачуваною роботою”, – сказав Райдер. Експерти МОП також прогнозують, що в найближчі два роки кількість працюючих бідняків, які отримують за свою працю не більше трьох доларів і 10 центів на день, збільшиться на п’ять мільйонів.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас