Apple, Google і Microsoft погодилися платити податки в Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple, Google і Microsoft погодилися платити податки в Росії

Фондовий ринок
2288
Тринадцять компаній зареєструвалися в Федеральну податкову службу, щоб почати платити ПДВ на продаж віртуальних товарів в Росії.
Всі вони почнуть платити ПДВ за підсумками кожного кварталу, починаючи з 25 квітня цього року.
Згідно із законом, іноземці повинні зареєструватися в податкових органах і завести особистий кабінет платника податків до 31 січня.
З великих технологічних компаній в ФНС зареєструвалися Apple Distribution International, Google Commerce Ltd., Microsoft Ireland, Netflix International B.V. і Wargaming Group Ltd.
Також в списку виробник і видавець ігор Innova, розробник ПЗ британська Paddle.com, розробник Berend Universal, футбольний клуб “Челсі” (як дистрибутор відеоконтенту), платіжний сервіс з Туреччини Payby.me.
Закон про введення ПДВ на продаж електронних послуг (так званий закон про “податок на Google”) Держдума прийняла влітку минулого року.
Як пишуть “Ведомости”, першим повідомляти користувачів про необхідність платити ПДВ почав Google – це сталося в кінці минулого року. А в січні користувачі Apple почали отримувати квитанції про оплату послуг, в яких зазначено ПДВ.
За матеріалами:
Відомості
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас