Альфа-Банк Україна пропонує для підприємців пільгові тарифи на обслуговування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Альфа-Банк Україна пропонує для підприємців пільгові тарифи на обслуговування

Фондовий ринок
66
Кожен клієнт-юридична особа та фізична особа-підприємець сегменту малого та середнього бізнесу, який до 19 березня 2017 відкриє поточний рахунок і оформить договір комплексного банківського обслуговування в Альфа-Банку Україна, перші три місяці буде користуватися пакетом послуг всього за 1 грн на місяць.
Альфа-Банк подбав і про клієнтів, які користуються зараз або тільки оформляють тарифні пакети обслуговування, і крім того вирішили відкрити зарплатно-карткові проекти. Для них – свято і подарунки будуть тривати цілий рік, адже саме на цей період вони отримають пільгові тарифи на обслуговування.
“Ми надаємо можливість підприємцям оцінити переваги продуктів та сервісу Альфа-Банку, обравши зручний тарифний пакет обслуговування і оформивши зарплатний проект для співробітників. Зі свого боку ми забезпечуємо комфортний банківський сервіс, який включає необхідні для щоденної ефективної бізнес-діяльності операції, – коментує Тетяна Волошина, віце-президент, директор по малому і середньому бізнесу Альфа-банку Україна. – Я впевнена, що співпраця банку та підприємців може бути не тільки взаємовигідною, а й – що більше – сприяти розвитку цього сегмента бізнесу в Україні, який своїми малими справами створює майбутнє нашої країни”.
В акції пільгового 3-місячного обслуговування від Альфа-Банку Україна беруть участь пакети “Альфа-Підприємець”, “Альфа-Основа”, “Альфа-Обіг” і “Альфа-ЗЕД”.
В акції пільгового річного обслуговування зарплатних проектів беруть участь нові та існуючі клієнти, які оформили тарифні пакети в Альфа-Банку Україна “Альфа-Підприємець”, “Альфа-Підприємець+”, “Альфа-Основа”, “Альфа-Основа+”, “Альфа Аграрій”, “Альфа-Оборот”, “Альфа-ЗЕД”, “Альфа-Свобода”, “Альфа-Свобода+”. Вартість обслуговування становить від 0,01% до 0,4%.
Дізнатися більше про тарифні пакети та оформити онлайн-заявку на оформлення можна тут.
Нагадаємо, у вересні 2016 року Альфа-Банк Україна презентував оновлений інтернет-банк для підприємців «Мій бізнес онлайн”, в якому доступні такі функції: платежі в “один клік”, формування виписки в зручному форматі і з вибраною періодичністю, можливість сплатити податки, формування фінансової аналітики: рейтингування партнерів (за сумами платежів та ін.), А з недавнього часу – всі операції з іноземною валютою. Для підтвердження операцій використовується ОТП-пароль у СМС-повідомленні (також є можливість підтвердження операцій через електронний цифровий підпис).
Крім того, в 2016 році Альфа-Банк Україна почав проводити комунікаційний майданчик Alfa Business Hub, яка збирає підприємців-клієнтів банку та провідних експертів у сфері оподаткування, інтернет-маркетингу, реклами та інших актуальних для підприємців напрямків. Зустрічі вже пройшли в чотирьох містах: Києві, Дніпрі, Бердянську, Харкові. Наступного року проект пройде в інших містах країни.
За матеріалами:
Альфа-Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас