7 тисяч трансакцій щохвилини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 тисяч трансакцій щохвилини

Фондовий ринок
23
Напередодні новорічних свят Ощадбанк досягнув рекордного показника за кількістю карткових трансакцій. Щогодини протягом дня оброблялось понад 400 тисяч клієнтських трансакцій, щохвилини – 7 тисяч.
Загалом протягом 2016 року клієнти стали активніше використовувати картки для розрахунків у торговельній мережі та дистанційних каналах обслуговування. Як доказ – у 2016 році Ощадбанк демонстрував найбільший на ринку приріст активних платіжних карток. За 2016 рік кількість безготівкових розрахункових операцій збільшилась майже вдвічі. Щомісяця до дистанційних каналів обслуговування «Ощад 24/7» підключаються 150 тис. клієнтів.
«Ощадбанк є активним учасником поширення в Україні культури безготівкових розрахунків. Ми розвиваємо інфраструктуру обслуговування платіжних карток у торговельно-сервісній мережі, впроваджуємо ексклюзивні інноваційні проекти, розширюємо перелік послуг у дистанційних каналах обслуговування, пропонуємо клієнтам участь у різноманітних акціях із привабливими призами. Робиться акцент на підтримці клієнтів: зокрема, Контакт-центр Ощадбанку постійно розширює перелік сервісів, якими можна швидко, легко та зручно скористатись в автоматичному режимі без з’єднання з оператором. До Контакт-центру щомісяця надходить більше 3,5 млн. дзвінків від клієнтів, з яких 70% успішно обслуговуються в автоматичних сервісах IVR-меню», – зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимир Москаленко.
15 грудня 2016 року розпочалась акція «Заощаджуйте з Ощадбанком». За її умовами користувачі платіжних карток MasterCard від Ощадбанку, розраховуючись картками протягом трьох місяців за послуги або товари на будь-яку суму в інформаційно-платіжних терміналах, веб- та мобайл-банкінгу “Ощад 24/7”, можуть отримати грошовий приз – 500 грн. Щомісячно розігруватиметься 500 поповнень карткових рахунків номінальною вартістю 500 гривень. Загалом протягом трьох місяців буде розіграно 1500 таких поповнень.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас