Бізнесмени нарощують залишки на рахунках в "Приватбанку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бізнесмени нарощують залишки на рахунках в "Приватбанку"

Фондовий ринок
3764
За перший тиждень січня малий бізнес і корпоративні клієнти збільшили залишки на поточних і депозитних рахунках в націоналізованому “ПриватБанку” більш ніж на 2 млрд грн. Про це 10 січня повідомляє прес-служба фінустанови.
Станом на 5 січня, залишки на рахунках корпоративних клієнтів і підприємців зросли до 18,4 млрд грн. Кошти на поточних рахунках і депозитах клієнтів малого та середнього бізнесу за перший тиждень січня фактично досягли середнього значення першої половини грудня 2016 року.
Перший заступник голови правління ПриватБанку Олег Сергєєв зазначив, що банку вдалося виконати всі свої зобов’язання навіть в пікові моменти завантаження в середині грудня.
Нагадаємо, на початку січня “ПриватБанк” докапіталізували ще на 107 млрд гривень. Національна комісія з цінних паперів 28 грудня провела реєстрацію випуску акцій “ПриватБанку”.
Також у фінустанові повідомляли про розширення переліку лімітів на інші банки. “ПриватБанк” планує активізувати співпрацю на міжбанківському валютному ринку з усіма банками, які мають достатній рівень надійності.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас