Тарифний пакет «Бюджетний» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тарифний пакет «Бюджетний»

Фондовий ринок
16
Ви – керівник комунального підприємства?
Отримайте БЕЗКОШТОВНЕ обслуговування всіх зарплатних карт і будь-яких операцій навіть … у післяопераційний час!
Уявімо, що ви – керівник великого комунального підприємства типу «Тепломережа». У вас в підпорядкуванні – великий колектив і щоденна робота з рахунками – закупівля фільтрів, обладнання на десятки тисяч гривень.
І не завжди виходить встигнути закінчити платежі до кінця операційного часу. Але, на жаль, інші банки у післяопераційний час сплачують рахунки тільки за підвищеним тарифом …
Для вашого максимальної зручності Конкорд банк розробив спеціальний пакет послуг «Бюджетний». – Розповідає начальник Департаменту організації продажів корпоративним клієнтам ПАТ «АКБ «КОНКОРД» Виктор Цикалюк. – Єдина існуюча плата за його використання – це щомісячне його обслуговування за мінімальною вартістю – 150 гривень.
За ці гроші ви отримуєте:
- Безкоштовний випуск і обслуговування усіх зарплатних карт для співробітників підприємства;
- Безкоштовний прийом та відправка будь-яких платежів з вашого рахунку на будь-які інші рахунки навіть у післяопераційний час.
- Безкоштовне підключення до Інтернет-банкінгу «icON business» для дистанційного керівництва всіма рахунками в режимі «онлайн» з будь-якого пристрою;
- А на залишок коштів на вашому рахунку нараховується 4% річних.
За більш детальною інформацією звертайтесь до цілодобової служби клієнтської підтримки (050), (068) (056) 734-50-05 або до відділення Конкорд банку.
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас