НАБУ відкрило три нові провадження щодо е-декларацій депутатів та голів РДА — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НАБУ відкрило три нові провадження щодо е-декларацій депутатів та голів РДА

Кримінал
244
Національне антикорупційне бюро України розпочало три нових розслідування за фактами декларування недостовірної інформації народними депутатами та головами районних державних адміністрацій.
Про це повідомляє прес-служба НАБУ.
“Національне антикорупційне бюро України розпочало досудове розслідування ще трьох кримінальних проваджень за фактами декларування недостовірної інформації (ст.366-1 Кримінального кодексу України) народним депутатом та головами районних державних адміністрацій”, — йдеться у повідомленні прес-служби.
У відомстві також уточнили, що відомості про кримінальне правопорушення стосовно нардепа внесені до ЄРДР на підставі матеріалів інформаційно-аналітичного дослідження Управління аналітики та обробки інформації НАБУ.
“Інформація стосовно подання завідомо недостовірних відомостей у декларації головою однієї з районних державних адміністрацій, а також щодо умисного неподання е-декларації іншим головою районної державної адміністрації внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за результатами розгляду заяв однієї з громадських організацій”, — уточнили у прес-службі.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас