Microsoft може до кінця року почати оновлювати дизайн Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft може до кінця року почати оновлювати дизайн Windows 10

Технології&Авто
1423
Як повідомляє MSPoweruser, всередині Microsoft йде розробка оновленого інтерфейсу операційної системи Windows 10, що отримав кодову назву Project NEON. За попередньою інформацією, мова йде про редизайн ряду елементів ОС, а не про повну зміну інтерфейсу.
Основний упор в Project NEON зроблений на використання нової анімації, а також більш просту логіку організації елементів. Джерело називає це сумішшю інтерфейсу Aero Glass з Windows 7 і анімації з Windows Phone 7/8.
Крім цього, Microsoft додасть в дизайн Windows 10 новий ефект під назвою Acrylic – легке розмиття фону, бічної панелі навігації або додатків.
Нову анімацію і ефект розмиття вже можна побачити в додатку Groove Music з останнього білда Windows 10 Insider Preview. У ньому використовуються то, що в Microsoft називають «пов’язані анімації» (Connected Animations): під час прокрутки зображення артиста зменшується, а його опис ховається:
Поки все це можна віднести до ранніх планів і концептів, які зараз опрацьовуються в Microsoft. За повідомленням джерела, в компанії хочуть почати впроваджувати напрацювання з Project NEON в Windows 10 разом з оновленням Redstone 3, яке очікується до кінця року.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас