Synaptics розробила багатофакторну біометричну ідентифікацію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Synaptics розробила багатофакторну біометричну ідентифікацію

Технології&Авто
389
Компанія Synaptics на виставці CES 2017, яка зараз проходить в США, представила систему багатофакторної біометричної ідентифікації для мобільних пристроїв.
Рішення отримало назву Multi-Factor Fusion Engine. Ідея полягає в тому, щоб використовувати біометричні показники від декількох джерел. В даному випадку мова йде про зняття відбитків пальців за допомогою сенсора Synaptics Natural ID і скануванні особи за допомогою камери пристрою.
Система Multi-Factor Fusion Engine дозволить використовувати різні методи біометричної ідентифікації окремо або спільно. У першому випадку підвищиться зручність взаємодії з гаджетами. Скажімо, на вулиці для розблокування смартфона не доведеться знімати рукавички – розпізнавання користувача може бути зроблено по обличчю. З іншого боку, для підвищення безпеки банківських транзакцій можуть бути задіяні два методи – сканування і відбитка пальця, і особи.
При цьому передбачені кошти розпізнавання спроб фальсифікації відбитків пальців або зображень користувача. Так, при ідентифікації по обличчю враховується моргання і руху голови.
Система Multi-Factor Fusion Engine на основі сенсора Synaptics Natural ID призначена для застосування в смартфонах, планшетах і ноутбуках.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас