У зв'язку з похолоданням в Києві обіцяють підвищити температуру теплоносіїв в батареях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У зв'язку з похолоданням в Києві обіцяють підвищити температуру теплоносіїв в батареях

Енергетика
465
У зв’язку з різким зниженням температури повітря теплопостачальні підприємства Києва повинні збільшити температуру теплоносія відповідно до погодними умовами, забезпечити належну температуру опалення в будинках, заявив заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.
Як повідомляє Київська міська державна адміністрація, температура в квартирах киян не повинна бути нижче 18 градусів тепла.
За словами П.Пантелеева, з боку житлових організацій повинен здійснюватися постійний контроль стану будинку та оперативне усунення можливих технічних неполадок, що впливають на якість опалення. Якщо комунальники не будуть виконувати свої обов’язки, будуть проводитися службові перевірки з подальшими висновками та кадровими рішеннями.
“6 січня о столиці очікується різке зниження температури вночі до 14-16 °, вдень – до 11-13 ° морозу. Очікується невеликий сніг, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 7-12 м / с. 7-8 січня очікується подальше похолодання: вночі 17-19 ° морозу, вдень 7 січня 15-17 ° і невеликий сніг, 8 січня 12-14 ° морозу, опади не передбачаються “, – нагадують в КМДА.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас