Підготовку до "Євробачення" запропонували включити в тарифи "Київенерго" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Підготовку до "Євробачення" запропонували включити в тарифи "Київенерго"

Особисті фінанси
1602
Віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон рекомендує включити в тариф на електроенергію витрати по підготовці Міжнародного виставкового центру до проведення “Євробачення-2017”.
Про це свідчить протокол наради щодо вирішення проблемних питань щодо енергозабезпечення місця проведення пісенного конкурсу.
У документі йдеться про те, що Нацкомісії з держрегулювання в сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКУ), а також КМДА і “Київенерго” рекомендується вжити заходів щодо включення до тарифу на електроенергію витрат, пов’язаних з ремонтом електроустановок і ліній електропередач для збільшення потужності електромереж МВЦ, а також із закупівлею трансформаторних підстанцій потужністю 0,4 кВ.
До 10 січня чиновники КМДА спільно з “Київенерго” повинні розробити і подати в Кабмін план заходів по ремонту та підключення електроустановок МВЦ.
На організацію і проведення Євробачення в рамках міської цільової програми “Столична культура 2016-2018” зі столичного бюджету виділили 200 млн гривень. З них 50 млн грн повинні були освоїти в 2016 році, а ще 150 млн гривень будуть освоєні протягом цього року.
За матеріалами:
Вісті
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас