В Україні почали шахраювати на кур'єрських послугах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні почали шахраювати на кур'єрських послугах

Світ
2257
Попит на кур’єрські послуги в кінці року помітно зріс, а разом з ним збільшилася і кількість шахраїв, які хочуть поживитися на популярній послузі.
За останні 2 роки на ринку кур’єрських послуг намітився крен у бік несумлінного виконання компаніями своїх зобов’язань.
Кур’єрським службам все частіше доводиться стикатися з недобросовісними клієнтами-компаніями, які “забувають” розрахуватися за надані послуги. Або ж навпаки, самі служби доставки, отримавши від адресата оплату за товар (наприклад, з інтернет-магазину), не перераховують гроші магазину, всіляко затягують терміни виплат, перераховують неповні суми.
 
“У нашому сегменті 90% замовлень з оплатою готівкою, тобто кур’єр служби доставки отримує гроші за замовлення (вартість товару + вартість послуг доставки). І є компанії, які грішать тим, що зібрані з покупців гроші не доходять до інтернет-магазину або доходять, але з великою затримкою. Тому потенційні замовники дуже уважно і довго підбирають партнера по доставці. До нас прийшло чимало магазинів, які стали жертвами таких служб-пірамід”, – зазначив директор кур’єрської служби Vistep Віктор Горбань.
В цілому ж попит на кур’єрську доставку в Україні зростає з кожним роком.
відзначається, що клієнти не гребують і самі забирати посилки з відділень – багато доставок припадає і на приватних осіб.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас