Грошові перекази в гривні між Укрсоцбанком і Альфа-Банком України стануть безкоштовними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Грошові перекази в гривні між Укрсоцбанком і Альфа-Банком України стануть безкоштовними

Фінтех і Картки
679
З 31 грудня 2016 року перекази між поточними рахунками в гривні в Укрсоцбанку і Альфа-Банку Україна стають безкоштовними.
Про це повідомили в прес-службі Укрсоцбанку.
 
Це означає відсутність комісії при переказах коштів з поточного або карткового рахунку клієнта Укрсоцбанку на рахунок клієнта Альфа-Банку Україна, а також внутрішні перекази без комісій між поточними рахунками в Укрсоцбанку, з платіжної карти на поточний рахунок і з поточного рахунку на платіжну карту через мережу банкоматів, кіосків, SMS-банкінг, онлайн-банкінг і мобільний банкінг.
«Клієнти Укрсоцбанку і Альфа-Банку Україна вже з нового року дійсно відчують себе членами однієї банківської сім’ї, адже уніфікація тарифів триває, – запевняє Любов Сироватська, начальник управління фізичних осіб Укрсоцбанку. – Уже сьогодні добре видно, що стратегічне партнерство АВНН і UniCredit виливається в цілий ряд переваг для українських клієнтів. І на 2017-й рік ми підготували ще більше цікавих оновлень».
Нагадаємо, що з 15 грудня 2016 року абоненти Укрсоцбанку і Альфа-Банку Україна також можуть знімати готівку в банкоматах об’єднаної мережі обох банків за уніфікованими «домашніми» тарифами.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас