KFC відкриє розумний ресторан, який читає думки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

KFC відкриє розумний ресторан, який читає думки

Фондовий ринок
399
Мережа ресторанів KFC в Китаї і місцевий провайдер веб-сервісів Baidu працюють над створенням ресторану майбутнього. Нове «розумне» кафе швидкого харчування буде знаходиться в Пекіні. Його особливість полягає в тому, що клієнту не потрібно робити замовлення. Система зрозуміє, що він хоче з’їсти по виразу обличчя.
Сучасні сканери, встановлені на касах KFC, зможуть розпізнати стать, вік і настрій покупця. На думку операторів ресторану, цього достатньо, щоб припустити, яким буде замовлення.
У Baidu відзначили, що молодій людині, швидше за все, порекомендують на обід хрусткі курячі гамбургери, смажені курячі крильця і колу. Жінкам за 50 подадуть на сніданок кашу і соєве молоко.
Крім того, ресторан буде поступово створювати базу даних постійних клієнтів. Це дозволить точніше вгадувати бажання покупця, грунтуючись на його попередніх замовленнях.
Раніше ми повідомляли, що за кілька місяців до націоналізації співробітники ПриватБанку почали розробку сервісу ідентифікації відвідувачів кафе. За допомогою камер на касі планувалося розпізнавати покупців, а потім проводити платіж з його рахунку.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас