Renault випустить новий доступний електромобіль (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault випустить новий доступний електромобіль (фото)

Технології&Авто
5123
Компанія Renault планує випустити на світовий ринок свій новий доступний електрокар. З такою інформацією виступив керівник підрозділу «Рено» з розробки електромобілів – Жиль Норман. За словами пана Нормана, в модельному ряду французької компанії незабаром з’явиться електрокар за дійсно доступною ціною.
Renault випустить новий доступний електромобіль (фото)
Раніше аналогічні плани анонсував і глава всього концерну Renault – Карлос Гон, однак тоді пан Гон говорив про електрокар виключно для китайського авторинку.
Передбачалося, що вартість нової електричної моделі «Рено» складе близько 8 тисяч доларів, а її розробкою компанія займеться спільно з маркою Nissan.
Новий електромобіль можуть розробити на платформі концепт-кара Kwid, який був показаний на індійському автосалоні в цьому році. Даний компактний кросовер обіцяли в майбутньому оснастити електричною силовою установкою. Ймовірно, новий електромобіль буде побудований на тій самій базі, що й Kwid, вартість якого в поточному поколінні на ринку Індії становить 4 тисяч доларів.
Відзначимо, що продажі Renault в Європі на ринку електромобілів виглядають досить непогано. За 4 роки автогігант реалізував в ЄС близько 100 тисяч одиниць своїх електрокарів, зайнявши 25-процентну частку авторинку в даному сегменті.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас