Firefox може припинити підтримку Windows XP і Vista в вересні 2017 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Firefox може припинити підтримку Windows XP і Vista в вересні 2017 року

Технології&Авто
913
Як відомо, Microsoft поступово припиняє підтримку старих операційних систем. Раніше всі види підтримки втратила Windows XP, Windows Vista буде отримувати критичні патчі безпеки до 11 квітня 2017 року. Варто зазначити, що деякі розробники також поступово перестають випускати підтримувані версії своїх програм для застарілих версій ОС. Ймовірно, незабаром відмовиться від підтримки XP і Vista компанія Mozilla. В офіційному блозі розробники розповіли, що продовжать випускати сумісні версії браузера аж до вересня 2017 року, після чого озвучать своє рішення про подальші оновлення.
Firefox залишається одним з нечисленних браузерів, які продовжують підтримувати Windows XP і Vista, і ми плануємо випускати патчі безпеки щонайменше до вересня 2017 року.
Користувачам не доведеться здійснювати додаткові дії для отримання оновлень. В середині 2017 року ми дізнаємося, скільки користувачів зберігають вірність Windows XP і Vista, після чого повідомимо фінальну дату закінчення підтримки цих систем.
Виходячи з цієї заяви, можна припустити, що якщо під час перегляду число користувачів XP і Vista перевищить певну позначку, розробники можуть прийняти рішення про продовження підтримки браузера Firefox для озвучених систем. Та все ж розробники пропонують перейти на новіші версії операційних систем – Windows 7 або 10.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас