Ніхто не хоче будувати залізниці до Керченського мосту, терміни здачі можуть зсунутися, - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ніхто не хоче будувати залізниці до Керченського мосту, терміни здачі можуть зсунутися, - ЗМІ

Світ
2472
Уже другий конкурс з вибору генпідрядника на будівництво залізничних підходів до мосту зірвався через відсутність заявок.
Відзначається, що підходи повинні бути побудовані до листопада 2019 року за 16,9 млрд руб., але в галузі вважають, що ціна занижена.
В середині грудня Росжелдор оголосив повторний конкурс на розробку документації і будівництво. Термін подачі заявок починався 12 грудня і завершувався в минулу п’ятницю, але заявок так і не надійшло.
У Мінтрансі РФ повідомили виданню, що терміни робіт з будівництва підходів залишаються незмінними, фінансування заплановано з 2017 року. Джерела видання кажуть, що основною проблемою є низька вартість контракту. Глава “Infoline-Аналітики” Михайло Бурмістров згоден, що ціна не забезпечує високої маржинальності, проект “надзвичайно відповідальний і складний через високу сейсмічну активність, а виконавець з високою ймовірністю підпаде під санкції”.
На його думку, якщо підрядника виберуть в першому кварталі 2017 року, то збереження термінів можливе. Але якщо конкурс знову не відбудеться, будуть потрібні “адміністративні рішення”, щоб не допустити зриву запуску залізничного сполучення.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас