Чернігівський автозавод відновить роботу з 10 січня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чернігівський автозавод відновить роботу з 10 січня

Фондовий ринок
790
Корпорація “Еталон” планує з 10 січня 2017 року розпочати виробництво автобусів для українського ринку на Чернігівському автозаводі (в 2016 році завод практично не працював), і має намір випускати близько 25 автобусів на місяць, повідомив президент корпорації Володимир Бутко.
“На сьогодні нами сплачено близько 140 комплектів автобусів, і при наших темпах ми, таким чином, забезпечені роботою на перше півріччя. Сьогодні завод в оптимістичному настрої, ми залучаємо робочих, щоб з 10 січня почати на ЧАЗі виробництво автобусів на шасі Ashok Leyland”, – повідомив Бутко агентству “Інтерфакс-Україна”.
Він уточнив, що планується випускати восьми-, дев’яти- і 9,5-метрові автобуси, при цьому першою партією будуть 8-метрові автобуси, а з квітня планується розпочати серійний випуск міських автобусів першого класу з низькопідлоговим заднім майданчиком з можливістю заїзду інвалідного візка.
Він додав, що корпорація розраховує на пожвавлення автобусного ринку, що дозволить не виробляти продукцію “на склад”.
У поточному році завод випустив лише 10 тролейбусів і два автобуси на агрегатах DAF, але продано понад 200 автотранспортних засобів.
Оцінюючи виробничо-фінансові показники діяльності корпорації в цілому за 2016 рік, Бутко зазначив, що їх некоректно порівнювати з підсумками тих років, коли повноцінно велися і виробництво, і продаж.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас