Кличко звільнив главу "Київтранспарксервісу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко звільнив главу "Київтранспарксервісу"

Казна та Політика
487
Під час засідання Антикорупційної ради при Київському міському голові мер Києва Віталій Кличко звільнив з посади директора комунального підприємства “Київтранспарксервіс” Артема Шамрая у зв’язку “з втратою довіри”. Мер передав акт за результатами перевірки діяльності Шамрая в прокуратуру Києва.
Мер зазначив, що в Києві фактична кількість машиномісць, виявлена на майданчиках, де паркують авто вночі, – 57 250. І місто має отримувати від нічного паркування 6,5 грн з паркомісця. Тобто, приблизно, – 135 800 000 на рік.
За словами Кличка, Шамрай не зміг домогтися того, щоб паркувальна сфера працювала ефективно.
“Ми чекаємо реакції прокурора Києва на передані матеріали про порушення на даному підприємстві”, – зазначив мер Києва.
Він також зазначив, що буде проведена комплексна перевірка діяльності КП “Київтранспарксервіс” з усуненням з посад заступників директора Ярослава Погребняка, Святослава Мельника, Євгена Сагуйченка.
“Я виступаю з ініціативою відкрити дисциплінарне провадження стосовно заступника глави КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень Іллі Сагайдака та директора Департаменту транспортної інфраструктури виконавчого органу Київради (КМДА) Сергія Майзеля”, – підкреслив Кличко.
Нагадаємо, в листопаді навколо КП “Київтранспарксервіс” почали вирувати пристрасті. Керівництво КМДА виявилося незадоволене роботою київських паркувальників. У всіх районах пройшли масштабні перевірки: міська влада, якій “Київтранспарксервіс” і підпорядковується, провела інвентаризацію парковок і порахувала, скільки грошей недоотримує бюджет.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас