Facebook надала можливість швидкого входу в програму без SMS-підтвердження — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook надала можливість швидкого входу в програму без SMS-підтвердження

Технології&Авто
431
Facebook випустила новий інструмент для розробників, який може значно прискорити вхід в інші додатки на Android. Так, в платформі для розробників Facebook Login Account Kit, яка була анонсована ще в квітні, з’явилася нова функція під назвою «Миттєва верифікація» (Instant Verification). Завдяки цій функції користувачам більше не доведеться проходити в додатках SMS-аутентифікацію, яка хоч і є додатковим заходом забезпечення безпеки, але може сильно ускладнити використання різних сервісів в місцях без стабільного стільникового з’єднання.
Facebook Login Account Kit існує окремо від Facebook і зазвичай не потребує наявності облікового запису в соціальній мережі. Розробники, що інтегрують можливості платформи в свої додатки, можуть пропонувати користувачам вхід з допомогою телефонного номера без необхідності вводити пароль. Зазвичай в таких ситуаціях на номер буде надіслано текстове повідомлення з кодом підтвердження, який необхідно ввести, щоб завершити вхід.
Але якщо користувач раніше увійшов у додаток Facebook для Android, то «Миттєва верифікація» дозволить додатком перевірити, чи збігається номер з тим, який прив’язаний до профілю в соціальній мережі. Якщо це так, то вхід в додаток буде здійснено без необхідності вводити код підтвердження.
Компанія розповіла, що нововведення має полегшити використання системи в тих зонах, де немає надійного SMS-обслуговування. До цього Facebook пропонувала варіант, що дозволяє входити в додатки за допомогою повідомлень додатка Facebook. Очевидно, щоб скористатися цими перевагами, система Account Kit повинна бути інтегрована в додаток. На своєму сайті компанія наводить в якості прикладів індійський музичний сервіс Saavn і додаток для дзвінків YeeCall.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас