"Київстар" має намір розмістити депозит в Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київстар" має намір розмістити депозит в Приватбанку

Кредит&Депозит
3704
Оператор мобільного та фіксованого зв’язку компанія “Київстар” має намір розмістити депозит в Приватбанку.
Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав президент “Київстару” Петро Чернишов.
“Приватбанк – наш великий і системний партнер. Його частка в структурі поповнення рахунків абонентів компанії “Київстар” становить близько 40%, крім того банк є одним з наших найбільших корпоративних клієнтів по зв’язку. Тому, можна сказати, що ми завжди тісно співпрацювали з Приватбанком, а в нових реаліях, коли банк став державним, плануємо ще тісніше працювати разом. У нас великі депозитні програми з державними банками, і тепер ми розмістимо депозит і в Приватбанку”, – заявив він.
Чернишов також зазначив, що “Київстар” не призупиняв і не планує розривати договір з Приватбанком на прийом платежів на користь оператора – як з карт, так і через онлайн-ресурс “Приват24”.
“Так, були складнощі. Приватбанк на один день припинив проводити платежі. Але, як і передбачалося, 20 грудня всі розрахунки з нами були проведені і весь борг закритий. Ми не закривали шлюзи прийому інформації про поповненнях від банку, а навпаки, навіть підняли ліміт, на який Приватбанк може приймати платежі від клієнтів”, – підкреслив Чернишов.
За його словами, всі пов’язані з “Київстаром” системи Приватбанку працювали і працюють в штатному режимі.
Також він відзначив професіоналізм співробітників Національного банку і Приватбанку, з яким вони проводять трансформацію банку.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас