Microsoft надала Міносвіти до 90% знижки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft надала Міносвіти до 90% знижки

Фондовий ринок
491
IT-компанія “Майкрософт Україна” надала Міністерству освіти і науки України до 90% знижки на програмне забезпечення для 23 тис. комп’ютерів, які встановлять в українських школах.
Як наголошується в прес-релізі компанії, комп’ютерне обладнання для оснащення навчальних закладів було отримано в рамках соціального проекту від Китайської народної республіки. Планується, що дані комп’ютери будуть встановлені на початку 2017 року.
За словами генерального директора “Майкрософт Україна” Надії Васильєвої, співпраця компанії з Міністерством освіти є справжнім зразком порозуміння і поваги.
“Програма “Формуй майбутнє” дозволяє нам надавати спеціальні умови на закупівлю програмного забезпечення зі знижкою до 90%. Такі умови наближають учнів і вчителів до сучасних інформаційних технологій і дозволяють досягати більшого”, – зазначила вона.
В “Майкрософт Україна” відзначають, що подібні проекти також здійснюється в сусідніх країнах, наприклад, Болгарії, Угорщині, Румунії та Грузії, а також в інших країнах, і довели свою економічну і академічну ефективність.
“Майкрософт-Україна” є дочірньою компанією IT-корпорації Microsoft (США). Українська “дочка” компанії працює з 2003 року
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас