Apple планує відкрити виробництво в Індії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple планує відкрити виробництво в Індії

Фондовий ринок
483
Ринок смартфонів Індії розвивається швидко, а тому Apple планує розширювати свою присутність в цій країні. Для цього корпорація збирається відкрити тут власне виробництво.
Корпорація Apple обговорює з індійським урядом можливість почати виробництво своєї продукції (наприклад, iPhone) в Індії. Таким чином компанія прагне розширити свої продажі в країні, яка займає 5% на світовому ринку смартфонів, пише The Wall Street Journal.
Прогнозується, що в наступному році за обсягом ринку смартфонів Індія може обігнати США, які знаходяться на другому місці після Китаю. Вже зараз Індія посідає друге місце після Китаю за кількістю користувачів інтернету.
Протягом багатьох років продажі смартфонів у Китаї зростали за рахунок розширення впливу Apple, і більша частина пристроїв компанії збирається саме там. Тепер корпорація хоче побудувати аналогічну модель в Індії. В даний час Apple продає свої пристрої в цій країні через мережу індійських дистриб’юторів.
За оцінками експертів, до 2030 року Індія буде входити до топ-5 економік Азії. Вже сьогодні аналітики вважають, що країна живе в епоху пост-ПК і швидко розвивається: відновлювальна енергетика Індії росте швидше вугільної, країна готується перейти на безготівковий розрахунок — нещодавно вона стала першою державою, що субсидує використання цифрових грошей.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас