При спробі затримання застрелився екс-заступник голови "Нафтогазу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

При спробі затримання застрелився екс-заступник голови "Нафтогазу"

Фондовий ринок
5875
У Вінницькій області в своєму будинку застрелився колишній заступник глави “Нафтогазу” часів Януковича – Геннадій Юр’єв.
Як повідомив прес-секретар Нацполіціі Ярослав Тракало, в середу співробітники військової прокуратури з’явилися в його будинку в селищі в Тиврівському районі.
“З метою проведення невідкладних слідчих дій, а саме затримання підозрюваного в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за ч 5 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах – ред.) співробітники військової прокуратури прибули в будинок”, – сказав він.
“Ще до їхнього потрапляння в будинок, вони почули хлопок. Усередині вони виявили тіло з вогнепальним пораненням в голову”, – сказав Тракало.
Він додав, що особа вбитого встановлюється.
Водночас, джерела підтвердили, що знайдений в будинку чоловік – це Геннадій Юр’єв. Згодом представник генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган підтвердила, що саме Юр’єв був знайдений в будинку мертвим.
Юр’єв працював заступником голови “Нафтогазу”, коли компанію очолював Євген Бакулін. Він входив до так званої групи РосУкрЕнерго.
Він був фігурантом розслідування, яке стосувалося зловживань на державних тендерах. Підозрюваними в цій справі є брати Олександр і Сергій Кацуба.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас