"Інтерпайп" освоїла виробництво нової продукції для нафтогазової галузі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Інтерпайп" освоїла виробництво нової продукції для нафтогазової галузі

Фондовий ринок
510
Трубно-колісна компанія (ТКК) “Інтерпайп” (Дніпро) розширила сортамент для нафтогазової галузі і освоїла виробництво нового продукту – коротких перехідників, які вже поставлені в Туреччину і на внутрішній ринок.
Відповідно до прес-релізу компанії, перехідники використовують для підбору точної довжини обсадних і насосно-компресорних колон, коли цього неможливо досягти встановленням труби стандартної довжини.
Тепер “Інтерпайп” виробляє перехідники діаметром 60,3-339,7 мм і довжиною 0,6-5 м з усіма типами різьблення відповідно до вимог міжнародного стандарту API. Компанія вже здійснила перші поставки нового продукту – короткі перехідники поставлені для розробки турецьких і українських родовищ. Зокрема, в Україні вони будуть використовуватися при видобутку газу в Полтавській області.
“Короткі перехідники затребувані як на внутрішньому, так і на експортних ринках. Наприклад, ця позиція присутня у всіх великих тендерах на поставку труб нафтогазового сортаменту на ринках Близького Сходу і Африки. Їх виробництво – додатковий сервіс для наших клієнтів”, – прокоментував ситуацію директор з економіки та фінансів Денис Морозов, якого цитує прес-служба.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас