Гонтарєва бачить зв'язок між прослуховуванням її заступника Рожкової і націоналізацією Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Гонтарєва бачить зв'язок між прослуховуванням її заступника Рожкової і націоналізацією Приватбанку

Казна та Політика
2242
Глава Національного банку Валерія Гонтарєва бачить зв’язок між прослуховуванням заступника голови Катерини Рожкової, націоналізацією Приватбанку і мітингами під НБУ.
Про це вона повідомила в ефірі телеканалу ICTV.
“Рожкова вела такий великий проект, як націоналізація Приватбанку. Ви бачили багато інсинуацій про Гонтарєву і червоний памфлет (памфлет, який поширював депутат Сергій Тарута про діяльність НБУ), “проплачені” мітинги під стінами НБУ). Можете зрозуміти, навіщо це робилося”, – сказала вона.
У свою чергу заступник голови НБУ Катерина Рожкова звернулася в Генпрокуратуру і СБУ з проханням перевірити законність її прослуховування.
“Офіційних звинувачень мені ніхто не висував, вважаю це маніпуляцією і витік інформації розглядаю як тиск на НБУ і спробу дискредитації. Я написала в ГПУ і Службу безпеки заяву про те, хто і на якій підставі прослуховував мій телефон і хто дозволив вільні трактування моїх висловлювань”, – заявила Рожкова.
У листопаді в ЗМІ були викладені телефонні розмови Рожкової з менеджментом і акціонерами Платинум Банку, в якому вона працювала до НБУ головою правління.
В кінці жовтня співробітники Національної поліції в ході обшуку в будинку заступника голови Національного банку Катерини Рожкової вилучили мобільний телефон.
Розслідування проводиться за фактом банкрутства банку “Михайлівський”.
Національне антикорупційне бюро вивчає записи можливих телефонних розмов заступника голови Національного банку України Катерини Рожкової з акціонерами та менеджментом банків.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас